Periode: 1860-1869

Avisreportage

Hoftheatret. Det var en smuk Afsked, de sydlandske Sangere tog med Kjøbenhavn i Onsdags. Det talrige, elegante Publikum ydede dem den sidste Hyldest i de levende Bifaldsklap, hvormed det modtog dem og ledsagede deres Præstationer. Dhrr. Andreffis og Gioris Kunst og fortræffelige Foredrag vandt Anerkjendelse i fuldt Maal, men Fru Vanzini var afgjort Aftenens Kjæledagge. …

Avisreportage Læs mere »

Bekendtgørelse

Hoftheatret. Torsdagen den 12te Januar Bal masqué. Billetter a 2 Rd. for Herrer og 1 Rd. for Damer erholdes i Folketheatrets Billetudsalg og imorgen, Torsdag, tillige i Hoftheatrets Billetcomptoir fra Kl. 4 Eftermiddag.

Bekendtgørelse

Hoftheatret. Med allerhøieste Tilladelse gives Tirsdagen den 27de Februar, Kl. 7, en Komedie spillet af Studenter med musikalsk Mellemakt og Oplæsning til Bedste for betrængte Slesvigere. Billetter a 4 mk. til siddende og 3 mk. til staaende Pladser faaes idag, Mandag og Tirsdag til Kl. 4 Eftermiddag, hos dHrr. Hornemann & Erslev (E. Erslev), Amagertorv …

Bekendtgørelse Læs mere »

Bekendtgørelse

Hoftheatret. Med kgl. Allernaadigst Tilladelse gives Lørdagen den 22de August Kl. 8 En extraordinær Aftenunderholdning, hvorom det Nærmere gjennem Aviser og Plakater. Billetterne erholdes hos Dhrr. Billetkasserer E. Weel, St. Strandstræde 21, 1ste Sal, og Emil Erslev, Amagertorv 6.

Bekendtgørelse

Bortlodningen af indenlandske Kunstflidsarbeider. Torsdagen den 7de April, Formiddag Kl. 10, foretages i Forsalen til Hoftheatret Bortlodningens 1ste Trækning under Control af Notarius publicus, hvilket herved i Overeensstemmelse med Planen bekjendtgjöres. Bestyrelsen for nævnte Bortlodning, Kjøbenhavn, den 4de April 1864.

Avisnotits

Hoftheatret. Nettoudbyttet af den af Søetatens dramatiske Forening den 14de Marts givne Forestilling var 166 Rd. 5 S. (derunder indbefattet 20 Rd. fra Hs. Høihed Landgreven og Gemalinde). Beløbet er tilstillet Bestyrelsen for den proecterede Enkebolig.

Avisnotits

Officeersforeningen gav igaar paa Hoftheatret en høist interessant Forestilling, bestaaende af ”Markedet i Nabolandsbyen”, Syngestykke i 3 Akter til Boyeldieus Musik. De smukke Stemmer og den fortrinlige Indstudering tiltalte i høi Grad, og det vil derfor være kjærkomment for Mange at erfare, at Forestillingen gjentages paa Onsdag. Udbyttet af disse Forestillinger tilfalder Underofficerernes Enkepensionskasse.

Avisnotits

Hoftheatret. Paa Løverdag vil der paa Hoftheatret blive givet en Forestilling af Dilettanter, hvoraf Indtægten er bestemt til Bidrag for Underofficerernes Enkekasse.

Avisnotits

Maskerade paa Hoftheatret. Iaften afholdes paa Hoftheatret den sidste Maskerade, da Localet, som er overladt et Selskab Dilettanter til Afbenyttelse, strax efter vil blive forandret til Theater.

Avisreportage

– Der er fra Rom hertil ankommen en musikalsk Professor Colosanti, der i Søndags med meget Bifald lod sig høre ved den Concert, som ved Hs. Maj. Kongens allerhøieste Nærværelse gaves paa Hoftheatret af det franske Operetteselskab, som for Tiden opholder sig her. Denne Kunstner behandler med megen Virtuositet et hertillands hidtil ukjendt Instrument, ”Ophicleiden”, …

Avisreportage Læs mere »